BEELD
VERBETERINGEN

Beschikbaar enkel voor smalfilm, niet voor video!

Beeld Stabilisatie

Smalfilm beelden zijn vaak wat schokkerig. Niet gek als je beseft dat de camera’s van vroeger niet alle technieken hadden als nu. Het beeld kan door filmoverzetten.nl worden gestabiliseerd, zonder dat dit randen “afsnijd”. Het beeld is rustiger en prettiger te bekijken.

Beeld Restauratie

Na digitalisering kunnen de digitale bestanden tegen meerprijs worden gerestaureerd. Stabilisatie, vuil verwijderen, korrel vermindering en verscherping worden dan toegepast. Het eindresultaat kan aanzien beter worden.

Daarnaast worden de gerestaureerde beelden geëncodeerd zodat deze makkelijk afgespeeld kunnen worden op tv’s, tablets, computers, etc.

Desgewenst kunt u eerst een proefscan krijgen van “normaal” gescand en een scan met beekverbeteringen. Op die manier kun u thuis in alle rust zelf de juiste keuze maken.

 

Wetgate

Films die door een projector zijn afgespeeld of onder slechte omstandigheden zijn bewaard, zullen over het algemeen beschadigingen hebben. Dit zorgt voor verticale lijnen op het beeld. De lichtbron achter de film schijnt namelijk door de film heen. In krassen en beschadigingen wordt deze lichtbundel weerkaatst, waardoor er donkere verticale strepen ontstaan in de opname.Door tijdens het digitaliseren van films gebruik te maken van de unieke Wetgate technologie, worden deze krassen en beschadigingen tijdelijk opgevuld met vloeistof. Dit zorgt ervoor dat het licht niet wordt weerkaatst, wat er op haar beurt voor zorgt dat krassen tot wel 85% worden gereduceerd. Filmkapitaal bekijkt per film of de Wetgate techniek toegepast moet worden om tot het beste resultaat te komen. Als deze technologie inderdaad wordt gebruikt bij de digitalisatie, dan is de vloeistof verdampt voordat de film weer op de spoel zit. Op die manier is uw film een stuk schoner nadat hij door ons gescand is.

Prijzen Smalfilm Digitaliseren

Alle prijzen zijn PER MINUUT in FULL HD kwaliteit, 1920 x 1080 vanaf € 1,50
U kunt kiezen voor extra opties tegen meerprijs.

optie

optie

optie

optie

8mm, Super8

16 mm Film

Rest. / Stab.

Geluid Extra

2048 x 1556

4096 x 2160

€ 1,50

€ 2,50

€ 1,00

€ 0,50

€ 2,50

€ 3,50

Naar USB of DVD* of via Wetransfer  in het mp4 formaat.
* dvd en wetransfer geen meerkosten. Kosten usb stick zijn exclusief. Sticks kosten tussen de 10,- en 20,-

Contact

Binckhorstlaan 36 (Unit C345) 2516 BE Den Haag

+31 651 172 829

info@filmoverzetten.nl