Films digitaliseren voor consumenten en bedrijven

 

Gevestigd in het oude PTT gebouw, Bink36 te Den Haag; UNIT C345. Wij zijn, op afspraak, open van ma. tm vr. tussen 13:00 – 18:00

Onze services

Videobanden Digitaliseren

Vhs – Hi8 – Mini Dv – Betamax – etc.

Smalfilm Digitaliseren

8mm – Super8 – 16mm – 9,5 Pathé

Dia's / Negatieven Scannen

van 2400 dpo tm 4800 dpi

Audiobanden Digitaliseren

Cassetteband – Reel tape – etc.

Over Filmoverzetten.nl

Sinds 2018, toen onze locatie in de Vlierboomstraat 593 te klein werd, zijn wij verhuisd naar het voormalige PTT gebouw gevestigd aan de Binckhorstlaan 36.
Daar, in Unit C345, is nu onze studio opgebouwd. U kunt ons bezoeken op maandag tm vrijdag tussen 13:00 – 18:00. Op het terrein kunt u 2 uur gratis parkeren. Ook kunt u met openbaar vervoer makkelijk via trein en/of tram onze locatie bezoeken.

Frans Tomeij

9

Enthousiast en klantgericht

Oprichter

Sinds de jaren 80 bezig met techniek. Ik omring mij graag met de meest geavanceerde apparatuur!

Sinds lange tijd werkzaam in transfer markt. Dit werk vind ik gewoon leuk. Met mensen omgaan en klanten de service geven die zij verdienen. Klant is koning en service wordt bij ons met een hoofdletter S geschreven.

Desiree Anderson

9

Scherp en nauwkeurig

Mede Eigenaar

 

Sinds 2014 neem ik de afdeling scannen van smalfilm en het digitaliseren van dia’s en negatieven onder mijn hoede. Met mijn scherpe blik, nauwkeurigheid en vakbekwaamheid behandel ik uw zaken.

“Bij Filmoverzetten.nl houden we ons aan de hoogste normen met betrekking tot de diensten die wij aanbieden, en in elk aspect van het werk dat we doen. Wij zijn gekwalificeerd om aan al uw behoeften te voldoen. Neem een kijkje bij de diensten die wij aanbieden en kies voor het formaat van aflevering.”

F.Tomeij / D.Anderson

Contact

Binckhorstlaan 36 - Unit C345

+31 651 172 829

}

Gratis 2 uur parkeren

WhatsApp