Oude videobanden digitaliseren

VIDEOBANDEN  DIGITALISEREN

Uw video digitaliseren op een betrouwbare en professionele manier? Vaak liggen dierbare herinneringen, vastgelegd op VHS videobanden of andere cameratapes, ergens in een doos op zolder. Ons specialisme in videobanden digitaliseren zorgt ervoor dat u deze beelden weer makkelijk en eindeloos kunt bekijken en delen.

 

Uw videobanden zijn bij ons in goede handen. Lees hieronder alle mogelijkheden.

PROFESSIONELE DIENSTEN

Kies het medium wat het beste past

Bij Filmoverzetten.nl, houden we ons aan de hoogste normen met betrekking tot de diensten die wij aanbieden, en in elk aspect van het werk dat we doen. Wij zijn gekwalificeerd om aan al uw behoeften te voldoen. Neem een kijkje bij de diensten die wij aanbieden en kies voor het formaat van aflevering.

Methode 1 (meest gekozen)

VIDEO naar MP4 bestand

Direct gecomprimeerd naar USB of HARD Disk is de meest gebruikte methode op dit moment. Omdat de dvd speler niet meer standaard in laptops en computers wordt geleverd en ook de traditionele dvd speler uit de voorkamer verdwijnt.

 

Door de compressie zijn de bestanden niet al te groot en dus makkelijk op te slaan in de cloud. 60 minuten is ongeveer 1 GB 

Het bronmateriaal wordt omgezet naar MP4 bestanden (h.264).

Deze bestanden zijn afspeelbaar op zowel Windows en Apple computers.

Ook kunt U direct aan de slag als u de bestanden wilt monteren

De meeste tv's hebben een usb ingang. U kunt dan direct vanaf stick afspelen

Ook kunt ook kiezen voor PRORES 422, dit is een format voor de professionele gebruiker. Bel of mail voor de mogelijkheden.

Methode 2

VIDEO naar DVD

Dvd is een goede backup. Dit is vaak de eerste stap nadat de videobanden al 10 tot 30 jaar in de kast liggen. De bestanden die op de dvd staan zijn *.VOB files en af te spelen op de dvd speler, een blu-ray speler of via de computer.

De VOB bestanden kunt u niet direct inlezen om te monteren.

 

Met behulp van gratis software kunt u de dvd rippen naar bijvoorbeeld AVI of MP4 bestanden. Klik hier voor de instructievideo. Komt u er zelf niet uit, dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Methode 3

ONLINE VERSTUREN

Via wetransfer kunt u de bestanden die volgens methode 1 verkregen zijn ook direct laten versturen naar u mail adres. U ontvangt een mail met daarin een downloadlink. Door op deze link te drukken worden de bestanden naar uw downloadmap gezet. Vanuit daar kunt u de files zelf op een stick of externe harde schijf zetten. Ook kunt u de mail doorsturen naar familie of kennissen zodat zij ook de beelden binnenkrijgen.

SNEL KLAAR

Combineer een dagje Den Haag

Wij beg​rijpen als geen ander dat klanten hun dierbare beelden niet graag 14 dagen of langer uit het oog verliezen, zoals vaak bij onze collegae het geval is. Bij ons is zowiezo 95 % van alle opdrachten binnen 24 uur klaar.

Maar dat kan nog sneller!
Speciaal voor klanten buiten de regio richten wij de studio graag anders in. Het komt voor dat klanten om 1 uur  10 videobanden inleveren en deze om 4 uur weer ophalen.

In de tussentijd kunt u een bezoekje brengen aan Scheveningen of Kijkduin, shoppen in het centrum of combineren met familiebezoek.

Let op: Deze dienst is alleen op AFSPRAAK.

PROFESSIONELE APPARATUUR

Alleen het beste voor uw dierbare materiaal

Wij zijn een bedrijf met Kvk nummer en btw afdrachten. Niet een uit de hand gelopen hobby die vanaf thuis of zolderkamer wordt bestuurd. Vandaar dat klanten het prettig vinden om onze studio te bezoeken. Wij stralen ervaring en vertrouwen uit mede door de keuze van onze studio apparatuur.


Er is een groot verschil tussen  de consumenten videorecorder en de professionele sector.
Omdat wij het belangrijk vinden dat de videobanden niet vastlopen of breken, spelen wij het materiaal af in machines van hoge kwaliteit.

 

 

 

 

Stapelkorting boven 10 stuks

UW MENING

 Onze ervaring is helemaal top.

Buiten het feit dat hij als mens bijzonder aardig is bemerk je ook de kennis en expertise op zijn gebied waar hij met zeer veel enthousiasme over verteld.

Ik dacht dat het heel duur zou zijn om oude videobanden te laten digitaliseren, maar dat viel reuze mee. Ook hoefde ik niet eerst zelf alle banden te bekijken om te zien wat erop stond, Frans kopieerde alleen die banden waarop onze eigen filmpjes stonden. Helemaal top dus!

Bij het digitaliseren van oude super-8 films is het (voor een absolute leek) best moeilijk een goed bedrijf te vinden dat een kwalitatief goed product levert.
Ik heb op Internet 17 bedrijven gevonden en bij 5 achtereenvolgens een testfilmpje laten overzetten. Daarbij bleek Filmoverzetten de beste kwaliteit te leveren

Leo Boedels

Barbara Boschma

Lex

digitaliseren smalfilm.jpeg

OPENINGSTIJDEN

Binckhorstlaan 36 - C345

Ma           13:00 - 18:00

Di             13:00 - 18:00

Wo           13:00 - 18:00

Do            13:00 - 18:00

Vr             13:00 - 18:00

IBAN:NL70INGB0006584187
BTW: NL001331038B37
KVK 61138894

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Whats App ons

© 1985-2020  www.filmoverzetten.nl | Binckhorstlaan 36 unit C345 | 2516 BE Den Haag | Algemene voorwaarden - Privacy